Menu:
1. Gofry z dżemem.
2. Vegaby.
3. Kanapki z humusem i dodatkami.
Czasem, a nawet systematycznie, zdarza się taki dzień, w którym w lodówce trudno znaleźć cokolwiek do zjedzenia. Cieszę się zatem, że udało się zebrać składniki na gofry – przepis jak najbardziej podstawy, tyle że wystąpiła mąka pszenna zamiast płatków jaglanych.
Pamiętajcie, że w przypadku większości zwykłych gofrownic, kluczem do sukcesu jest gęstość ciasta. Zgodnie z moim doświadczeniem gęste zwiększa szanse powodzenia.
Vegaby to interesujący wynalazek, dostępny w kilku polskich miastach. Jedno z 3 miejsc zewnętrznych, w których możemy zjeść coś całą piątką!
https://www.vegab.pl/menu-krakow
Kolacja, była już po wizycie w sklepie. Nasz podstawowy humus, i trochę dodatków, proste, a smaczne 🙂
Szczególnie, że podane w naczyniu własnoręcznie przeze mnie zrobionym!